Menú do día (Consultar) Inclúe: 1 bebida (auga, caña, refresco ou viño de casa) + pan + prostre ou café |
15,00 € |
Ensaladilla con langostinos, millo e picatostes
|
11,00 € |
Ensalada de burrata ao pesto, tomatiños marinados e anchoas do cantábrico
|
14,00 € |
Sashimi de atún vermello con salsa de soia, aguacate e cítricos
|
14,00 € |
Carpaccio de gambas, huevas de troita e noces de macadamia
|
14,00 € |
Zamburiñas, alloblanco, pepino e migas (4 ud.) |
11,00 € |
Allos porros confitados, salsa César, mermelada de higos e froitos secos |
10,50 € |
Camembert frito, coulis de froitos vermellos e anacardos |
9,50 € |
Rolos vietnamitas, shiracha e salsa doce de chiles |
11,00 € |
Brioche Coreano de terneira, salsa kimchi e encurtidos (2ud.) |
14,50 € |
Empanada caseira de sardiñas afumadas |
11,00 € |
Croquetas de xamón ibérico de Guijuelo e alioli de allo negro (6ud) |
9,50 € |
Flores de alcachofa, yema trufada e virutas de cecina |
14,50 € |
Gyozas de centolo e gambas con salsa cantonesa |
12,00 € |
Gilda de xurel marinado, tomate seco, encurtidos e maionesa de aguacate |
9,00 € |
Wok de noodles, gambas e verduriñas |
13,50 € |
Bacalao confitado, crema de calbaza e milfollas de pataca con salsa tártara |
23,00 € |
Carrilleras ao curry, calabacín e arroz basmati |
15,50 € |
Canelón de jarrete, bechamel de trompetas da morte e parmesano |
16,50 € |
Magret de pato, mazá, coulis de froitos do bosque e pistachos |
24,00 € |
Entrecot de vaca madurada con parmentier, demiglace e yuca |
26,00 € |
|
|
Pan de farilña galega de trigo Caaveiro
|
1,50/pers |
SOBREMESAS
|
Cremoso de chocolate e vainilla
|
Consultar |
Torta de zonoria |
Consultar |
Fresas con mascarpone |
Consultar |
|
|
Menú infantil ata 12 anos |
13,50 € |