Menú do día (Consultar) Inclúe: 1 bebida (auga, caña, refresco ou viño de casa) + pan + prostre ou café |
15,00 € |
Escabeche cítrico de mexillóns e algas wakame
|
9,00 € |
Ensaladilla con langostinos, millo e picatostes
|
10,50 € |
Ensalada de burrata ao pesto, tomatiños marinados e anchoas do cantábrico
|
14,00 € |
Sashimi de atún vermello con salsa de soia, aguacate e cítricos
|
12,00 € |
Carpaccio de gambas, huevas de troita e noces de macadamia
|
14,00 € |
Zamburiñas, gazpacho de tomates verdes, jalapeños e encurtidos |
11,00 € |
Allos porros confitados, salsa César, mermelada de higos e froitos secos |
8,50 € |
Camembert frito, coulis de froitos vermellos e anacardos |
9,00 € |
Rolos vietnamitas, alioli de shiracha e salsa doce de chiles |
9,50 € |
Croquetas de xamón ibérico de Guijuelo e alioli de allo negro (6ud) |
9,50 € |
Baos de panceta, mostaza encurtida, cacahuete e salsa de yogurt |
9,50 € |
Tacos de papada e gamba con aguacate e salsa kimchi (2ud) |
9,50 € |
Gyozas de centolo e gambas en salsa verde |
9,00 € |
Wok de noodles, gambas e verduriñas |
13,50 € |
Carrilleras ao curry, calabacín e arroz basmati |
14,00 € |
Canelón de jarrete, bechamel de trompetas e parmesano |
16,00 € |
Lomito de merluza en tempura, salsa Cantonesa y pak choi |
12,50 € |
Ventresca de atún, alloblanco e espinacas salteadas con piñones e pasas |
17,50 € |
Bacalao ao forno, crema de cabaza e milhojas de patata con salsa tártara |
21,50 € |
Entrecot de vaca, crema de castañas, setas shitake e espárragos trigueros |
23,00 € |
|
|
Pan
|
1,30/pers |
SOBREMESAS
|
Tiramisú con Gianduja
|
6,00 € |
Mascarpone, toffe e xeado de vainilla |
6,50 € |
Milhojas en dúas cremas: pasteleira e pistacho |
6,50 € |